Известие

Collapse
No announcement yet.

Чудене при тръгване

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Чудене при тръгване

Нещо ми се струва, че като тръгвам с обороти около 1500 и отпусна съединителя колата нещо се зачудва, след което започва да си ускорява нормално.

Нямам аномалии в разхода и се чудя какво е?

Иначе не забелязвам разлика в ускорението и вървенето.

Колата е 155 1.8 8V

Кофти Бензин
    0888 232 484 - Бобо Extreme Service
    sigpic
    Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
    Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Карам само с ШЕЛ В пауър 95.

Но може и да си прав, защото като заредих онзи ден от Айтос тогава усетих, че нещо се сгомни колата.

Сега като го издухам дали трябва да ресетирам компа като му разкача клемите?

Comment

Re: Чудене при тръгване

този проблем го чувам за пореден път ,провери свещите могат да не подават искра едновременно и двете или е това или е проблем с колекторите на всмуквателната генерациа имам един приател има6е същтите проблеми и му идваха от колекторите ако ти светне грешка на компиутъра за ламбда сондата или каквото е там да знаеш 4е е от колекторите ремонта варира до 30 лв max

Comment

Първоначално публикувано от Nikiboy
          Нещо ми се струва, че като тръгвам с обороти около 1500 и отпусна съединителя колата нещо се зачудва, след което започва да си ускорява нормално.

Колата е 155 1.8 8V
          И аз съм така само, че с 2,0л 8 клапана
          Аlfa Romeo 155 Aspirato T.Spark 2.0 8 V S.S.
          Вечна и памет .Отиде на скраб ."Четирите необозначени автомобила Alfa Romeo 155 Twinspark изфучаха по Виа Дел Коронари като изстребители по самолетна писта" (цит. Дан Браун -"Шестото клеймо" гл. 56)

Comment

или е с кофти бенз или свещите,и на мен ми се случва един път
            Alfa Romeo 1.8 TS 8v

Comment

Първоначално публикувано от Nikiboy

Колата е 155 1.8 8V
              Колега, ако не си си решил проблема още за всеки случай погледни в тема "Променливи обороти на празен ход" . При мен се оправи и чуденето при потеглянето и оборотите.
              Аlfa Romeo 155 Aspirato T.Spark 2.0 8 V S.S.
              Вечна и памет .Отиде на скраб ."Четирите необозначени автомобила Alfa Romeo 155 Twinspark изфучаха по Виа Дел Коронари като изстребители по самолетна писта" (цит. Дан Браун -"Шестото клеймо" гл. 56)

Comment

Working...
              X